Acreditări

Vrei să ai impact cu adevărat asupra culturii unei organizații? Ești pasionat de cultura de organizație și vrei să faci subiectul accesibil pentru toți cei din jurul tău?

0
ani de seminarii de acreditare în Romania
0 +
seminarii de acreditare
în România
0 +
consultanți
în România
0 +
consultanți acreditați la nivel mondial
circumplex

Aproape oricine vede un Circumplex (modelul conceptual cu care lucrăm) știe ca albastru este bine, verde și roșu nu este bine. Poate că Circumplexul nu este substantiv comun încă, dar este ca un cântar sau ca un metru. Adică este o referință metrică ușor de înțeles și de decodificat de aproape orice om. În organizații oricine vede un Circumplex știe dacă este bine sau nu ce vede acolo.

Fie că ești om de resurse umane, trainer sau consultant, vei primi toate resursele și cunoștințele noastre dacă vii la acreditare. Vezi care este modulul de acreditare care ți se potrivește în funcție de interesul și zona ta de competență.

Cui se adreseaza acreditarea?

Consultanții acreditați Human Synergistics sunt cei mai buni profesioniști în lucrul cu oamenii. Ei sunt consultanți, coach, manageri de Resurse Umane, traineri, facilitatori, psihologi, etc. Din experiența lucrului cu ei, am identificat care sunt modulele cele mai potrivite în funcție de aria de interes și de nevoile clienților lor. În tabelul alăturat poți identifica acreditarea potrivită pentru nevoile tale.

Acreditare cu acreditare, formăm o bază solidă de consultanți către care transferăm toate cunoștințele noastre. Când vei duce instrumentele Human Synergistics la sesiunile de coaching sau la inițiativele de dezvoltare organizațională pe care le facilitezi, vei duce cercetare științifică, rigoare, date valide și de încredere. Circumplexul este folosit corect și la adevăratul lui potențial.

Iți este utilă
dacă ești
Acreditare Stiluri Acreditare Impact Acreditare Cultură
Consultant
Trainer sau Coach
Specialist HR
Manager HR
Antreprenor
Manager sau Team leader
Manager Marketing
Manager PR/ Comunicare
Psiholog

Modulele disponibile pentru acreditare sunt

Stiluri

Dezvoltare individuală și de echipe folosind Life Styles Inventory™ [LSI], Group Styles Inventory™ [GSI]
Durata 2.5 zile

Impact

Dezvoltarea liderilor și managerilor folosind Leadership/Impact® [L/I], Management/Impact® [M/I] și Management Effectiveness Profile System™ [MEPS]
Durata 2.5 zile

Cultură

Dezvoltare organizațională folosind Organizational Culture Inventory® [OCI®], Organizational Effectiveness Inventory® [OEI] și Customer ServiceStyles™ [CSS]
Durata 2.5 zile

Beneficiile generale ale acreditărilor

  • Devii consultant acreditat și ai dreptul să cumperi și să folosești instrumentele Human Synergistics.
  • Te poziționezi strategic în relația cu clienții prin asocierea cu brandul Human Synergistics
  • Ai acces continuu la resurse și workshopuri pentru consultanții acreditați
  • Vei primi suport continuu de la echipa noastră pe parcursul proiectelor
  • Acreditarea este individuală și este recunoscută internațional.
  • Descoperi o perspectivă sistemică și integrată asupra dezvoltării organizațiilor, liderilor, echipelor și oamenilor

Metodologie noastră

Cu 50 de ani de experiență, Human Synergistics International este una dintre puținele companii din lume care cercetează și dezvoltă instrumente relevante pentru mediul business care totodată îndeplinesc cele mai înalte standarde de validitate și fidelitate ale comunității academice internaționale.

Sistemul integrat de diagnoză pe care l-am dezvoltat se bazează pe cele mai importante teorii și concepte din domenii ca psihologia socială, teoria personalității, teoria motivației sau psihanaliza. Timpul mediu de cercetare pentru fiecare instrument este de 10-12 ani, iar principalul diferențiator este că modelul pe care îl folosim este orientat către acțiune și intervenție, nu doar înțelegere și contemplare. Rezultatele instrumentelor noastre vă permit să interveniți imediat în zonele-cheie și să creșteți astfel eficacitatea oamenilor și echipelor din organizație.

Cei care ne recomandă

 Anca Florea
Anca FloreaPartener Trend Consult
Read More
Am participat la primul curs de acreditare pe instrumentele Human Synergistics acum aproape 20 ani. Eram un tânăr consultant care voia sa învețe lucruri noi iar acreditarea mi-a deschis o lume noua: am explorat cum stau lucrurile cu stilurile de gândire și comportament la nivel de individ, grup, organizație. Am învățat cum putem influența aceste sisteme astfel încât să nu se influențeze inconștient și să genereze rezultate nedorite. Am aflat ce înseamnă „constructiv” si ce impact poate să aibă el în performanța mea și a noastră. De aproape 20 ani îmi ajut mai bine clienții să-și construiască sau să consolideze propriul „constructiv” și propria performanță. Nu a fost o călătorie în care am înțeles niște chestionare deștepte pe care le folosesc de ani buni și atât, ci o călătorie în care am avut alături un partener cu care am învățat, care m-a sprijinit ori de câte ori am dat de greu, cu care am construit împreună și ne-am bucurat împreună.
Viorel Panaite
Viorel PanaiteManaging Partner Human Invest
Read More
Acreditările Human Synergistics (HS) pe care le-am obținut in 2005 mi-au deschis orizonturile și au construit o fundație solidă de competențe care mă ajută foarte mult în ziua de azi. Framework-ul HS pe care l-am descoperit atunci mă ajuta azi în proiecte, în conversațiile cu potențiali clienți, atunci când scriu articole sau ca să fiu mai eficient când fac diagnoza unei situații și propun soluții. Recomand acreditările HS pentru că ele îi susțin pe consultanți să-și crească nivelul de profesionalism și valoarea, oricare ar fi natura intervențiilor pe care o fac împreună cu clienții lor!
Mădălina Eremia
Mădălina EremiaChange leadership expert & Coach
Read More
De-a lungul experienței mele de director de comunicare în mari organizații guvernamentale canadiene am lucrat cu multe instrumente de măsură în management dar care nu mi-au dat o perspectivă integrată precum cele de la Human Synergistics. Fie că vorbim de stiluri individuale, de echipă, de impactul liderilor sau de cultură de organizație avem aceeași unitate de măsură: circumplexul. Avantajul este enorm pentru lideri, conferindu-le o viziune 360° asupra întregii organizații. Acreditările sunt foarte bine structurate, practice și facilitate excelent de către Iuliana și Adrian. Am simțit nu doar că voi putea utiliza instrumentele cu încredere dar și că fac parte dintr-o comunitate!
Răzvan Ogîrcin
Răzvan OgîrcinManaging Partner AIMS Timișoara
Read More
Nouă, celor care activăm în zona de training și consultanță ne este tare draga sintagma “a-ha moment”. Acel moment fain când îți pică fisa, ți se ridică ceața de pe o întrebare veche, descoperi brusc un concept relevant, clarificator, care te mișcă, te imbogățește, te împinge înainte. În momentul acreditării mele pe instrumentele de cultură organizațională Human Synergistics, a plouat torențial cu momente a-ha. Diagnoza de cultură și factorii de influență, pârghiile și butoanele pe care se poate apăsa au făcut brusc lumina într-o zona întreagă de presupuneri, intuiții, căutări, incertitudini. M-am simțit ca un vraci din secolul XV care primește cadou un aparat RMN si manualul de utilizare. Au trecut peste 15 ani de atunci și aceste instrumente rămân pentru mine unele dintre cele mai valoroase, mai puternice și mai pline de conținut.