Conferințe

Preluăm temele grele ale momentului, cum ar fi preocuparea pentru cultură versus strategie, Generația Z, quiet quitting, great resignation etc, și demonstrăm în conferințele pe care le organizăm că toate vin de la cultură.

Past Events

Despre cultura organizationala

Cultura Organizațiilor din România

În perioada Octombrie 2021 – Aprilie 2022 am derulat o amplă cercetare națională pe tema culturii de organizație și a leadership-ului. Au fost implicate 137 de companii cu tot cu liderii lor. Peste 2.000 de respondenți individuali au răspuns despre cultura organizației lor, despre liderii lor, despre aspirațiile pe care le au de la locul în care muncesc.

Conferința din 14 octombrie va pune în prim plan impactul pe care îl are preocuparea pentru cultura de organizație. De asemenea, vom aduce în prim plan ce s-a schimbat și ce a rămas constant, comparativ cu datele pe care le avem de la cercetările anterioare, din 2009 și 2010.

De unde am plecat, încotro mergem, ce s-a schimbat și ce este constant? Cum ne ajută preocuparea pentru cultura de organizație, indiferent de rolul pe care îl avem: ca lideri, ca oameni de resurse umane, ca salariați sau clienți.

Conferinta despre Generatia Z

Generația Z și Cultura de Organizație a Viitorului

Generația Z, cei născuți între 1995 și 2015, sunt, poate, cea mai comentată generație de la “baby-boomers” încoace. Îi face diferiți de generațiile anterioare faptul că sunt născuți digital, că au avut acces la tehnologii de comunicare și informare încă din primii ani de formare.
Au crescut fără frică și așa se manifestă în relațiile de muncă din fiecare zi. Toate aceste caracteristici le-au adus o faimă mai degrabă negativă. Generația părinților lor, chemată să-i conducă spre performanță, s-a trezit conducând persoane pe care nu le înțelege și ale căror resorturi de motivație sunt paradoxale și adeseori foarte diferite de cele cu care era obișnuită.
 
Generația Z dorește de la viața profesională ceva ce toți ne dorim, dar nu am avut curajul să cerem sau să construim: o cultură de organizație constructivă. E momentul să ne apucăm serios de treabă, dacă vrem să îi avem alături de noi pe tinerii noștri altfel.
 
Pe 25 septembrie 2019 în cadrul conferinței „What’s in Z for me?”am dezbătut acest subiect cu Iuliana Stan, Adrian Stanciu, Shaun McCarthy, Robert Cooke, Adrian Florea, Dorin Bodea, Wili Apreutesei, Diana Segărceanu, Florin Talpeș, Dan Isai, Delia Grigoroiu în discuții moderate de Andreea Roșca.