Echipa noastră

Aducem laolaltă o gamă largă de experiență și de cunoștințe pentru a ajuta organizațiile să își crească eficacitatea prin concentrarea pe schimbarea culturală, dezvoltarea liderilor și construirea echipelor

Iuliana Stan

Director General - Human Synergistics

Adrian Dinu

Organizational Culture Consultant - Human Synergistics

Diana Pop

Director Operatiuni - Human Synergistics

Mădălina Pleșca

Psiholog Organizational si Consultant - Human Synergistics

Andreea Coteț

Project Manager - Human Synergistics

Iuliana Stan

Iuliana este Directorul General al Human Synergistics România. Încă de la începuturile Human Synergistics în România, Iuliana a avut rolul și misiunea de a face cunoscut conceptul de cultură de organizație la noi în țară. A inițiat numeroase proiecte – organizarea de conferințe, publicarea de cărți, realizarea de cercetări naționale – și a oferit tuturor celor interesați cele mai noi și mai utile informații din domeniu. A format o rețea de peste 500 de consultanți acreditați, a fost direct implicată în peste 100 de proiecte de diagnoză a culturii de organizație și a inițiat 3 dintre cele mai de anvergură cercetări naționale, singurele, de fapt, în domeniul culturii de organizație. A publicat peste 100 de articole de opinie despre oameni și organizații.

Înainte de asta a studiat sociologia la Universitatea București.

Crede că fiecare om are propriul adevăr subiectiv și înțelegerea acestui adevăr subiectiv ne crește relațiile cu cei din jur. Este convinsă că mereu lucrurile trebuie privite din pantofii celorlalți.

Are o colecție impresionantă de pantofi pe care nu apucă să îi poarte. Nu îi place să i se consume timpul.

Poți să o întrebi despre cultura de organizație sau orice despre pantofi la iuliana.stan@humansynergistics.ro

Adrian Dinu

De 8 ani la Human Synergistics, Adi este Organizational Culture Consultant: sprijină clienții să înțeleagă în profunzime rezultatele diagnozelor. A ajutat peste 100 de Consultanți Acreditați HS să învețe și să construiască intervenții cu instrumentele HS. A facilitat peste 200 de sesiuni individuale de debriefing și peste 500 de ore de workshop folosind exercițiile și chestionarele HS.

Înainte de asta, Adi a fost membru în organizația studențească AIESEC și în Universitatea Alternativă (CROS). Ardelean veritabil, s-a prins mai greu ce vrea să facă, așa că a studiat întâi Istoria la Universitatea București și abia apoi Psihologia la Universitatea Ecologică. În prezent face formarea în psihoterapie ericksoniană.

Îi place să joace boardgames și jocuri pe PC. Dacă-i complex și lasă loc de strategii și optimizări, o să-i placă și să joace, dar și să-ți explice cum funcționează și de ce face asta.

Crede că lumea ar fi un loc mai bun dacă oamenii și-ar lua timp să investească în ei și-n starea lor de bine. Și dacă s-ar duce, măcar o vreme, la un terapeut bun 😊

Poți să-l întrebi despre instrumentele bune pentru un program de dezvoltare sau despre strategia bună pentru Catan sau Age of Empires la adrian.dinu@humansynergistics.ro sau 0720044371.

Diana Pop

Diana este Director de Operațiuni la Human Synergistics România. Face parte din echipa HS de peste 10 ani și-n tot acest timp activitatea ei preferată a rămas să stea de vorbă cu consultanții și clienții HS. Totodată se bucură foarte mult atunci când reușește să rezolve tot felul de cereri, care mai de care mai atipice…pentru toate găsește soluția potrivită.

Înainte de asta a studiat Marketing la ASE, a făcut parte din asociația studențească Ecotur și a avut tot felul de joburi de student.

Îi place să se bucure de timpul petrecut acasă în familie, de excursiile în natură, să iasă cu prietenii și să citească. Nu-i plac oamenii agresivi și prăjiturile cu foarte multă ciocolată.

Crede că lumea poate fi schimbată om cu om și organizație cu organizație.
Poți să o întrebi despre acreditări și posibilitățile de colaborare cu HS la diana.pop@humansynergistics.ro sau să o suni la 0747.626.823

Mădălina Pleșca

Mădălina este  Psiholog Organizațional și Consultant la Human Synergistics de aproape 3 ani.

A coordonat unul dintre cele mai mari proiecte ale Human Synergistics, Cercetarea Naționala de Cultură de Organizație și Leadership din 2021-2022. Facilitează sesiuni de debriefing pentru instrumentele individuale, se ocupă de diverse proiecte în cadrul HS și contribuie la redactarea ofertelor pentru clienți. A interacționat cu peste 130 de organizatii în cadrul proiectului de Cercetare Națională și pe o parte dintre ei i-a sprijinit cu înțelegerea rezultatelor obținute in cadrul acelui proiect.

Înainte de asta, a fost Project Manager în mai multe multinaționale din domeniul IT și în restul timpului traducător. Când nu face asta,  face sesiuni de coaching, consiliere prin artă și petrece timp cu cele 3 fetițe ale ei.

Îi place marea și natura, să citească și să organizeze vacanțe.

Nu ii place să piardă timpul în trafic.

Crede că dacă ne asumăm responsabilitatea pentru viața noastră, vom găsi resurse să fim mai fericiți și împliniți.

Poti să vorbești cu Mădălina despre instrumentele și proiectele Human Synergistics sau despre tips and tricks în planificarea vacanțelor la  madalina.plesca@humansynergistics.ro  sau 0727.391.232

Andreea Coteț

Project Manager la Human Synergistics România de aproape 4 ani, Andreea se ocupă de proiectele de diagnoză organizațională, adică face tot ce ține de partea de pregătire a proiectelor în platformă, generare rapoarte, relaționare cu managerii de proiect/consultanții responsabili de proiect din partea clienților. Doar anul trecut a coordonat derularea a 15 proiecte complexe de diagnoză OCI-OEI  în care au fost implicati peste 10.000 de respondenți și a gestionat peste 1000 rapoarte LSI.

Înainte de asta a lucrat într-o firmă de publicitate timp de 3 ani.

Când nu face asta, petrece timp cu familia. Îi place să calătorească, să petreacă timp cu persoanele apropiate, să facă prăjituri, să citească și uneori să lenevescă pe canapea.

Nu îi plac nedreptatea și trezitul de dimineață.

Crede că lumea ar fi mai bună dacă oamenii ar fi mai puțin egoiști.

Poți să o întrebi despre proiectele de diagnoză organizațională sau despre trips and tricks pentru cele mai reușite prăjituri la andreea.coteț@humansynergistics.ro sau 0760280639.